Υλικά
500 γραμ. ζάχαρη
1 ποτηράκι του κρασιού νερό
320 γραμ. αμύγδαλα
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι διαλύετε τη ζάχαρη στο νερό, ανακατεύοντας και προσθέτετε τα αμύγδαλα ακαθάριστα.
Τα ανακατεύετε να γίνει το χρώμα της ζάχαρης καστανό βαθύ.
Βουτυρώνετε ένα μάρμαρο και τα αδειάζετε απάνω.
Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα σερβίρετε όπως είναι.
500 γραμ. ζάχαρη
1 ποτηράκι του κρασιού νερό
320 γραμ. αμύγδαλα
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι διαλύετε τη ζάχαρη στο νερό, ανακατεύοντας και προσθέτετε τα αμύγδαλα ακαθάριστα.
Τα ανακατεύετε να γίνει το χρώμα της ζάχαρης καστανό βαθύ.
Βουτυρώνετε ένα μάρμαρο και τα αδειάζετε απάνω.
Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα σερβίρετε όπως είναι.